29.01.2010 18:43
-
952
    
  5 | 6  
 © Етерніті

Маленька інтернет-історія

Пізній вечір. А може, ранній ранок? Одній втомленій душі не спиться в порожньому домі. Як добре, що в XXI столітті є Інтернет... 

Вона сама не знала, що шукає між рядками сайтів та порталів. Вона не вірила в казки, хоча і любила дивитись сльозливі мелодрами з весільним хепі-ендом. Вона довго ждала Його, переболіла Його відсутність і була вже на ти зі своєю вічною гордою самотністю. 

І як одне повідомлення від зовсім незнайомої, досі неіснуючої для Неї людини могло за лічені секунди змінити все? І неможливо втриматися, щоб не відповісти - Вона вірить в Нього. Вона взагалі дуже довірлива. 

А далі переписка на сайті, обмін номерами телефонів, дзвінки і СМС-и днями і ночами - все по стандартному сценарію інтернет-знайомства. Але Вона не така, як всі. Для Неї це все вперше, а тому романтично і серйозно. І Вона буде плакати в подушку, коли Він не подзвонить чи не напише. Вона буде з нетерпінням чекати зустрічі і мріяти про Нього - найкрасивішого, найуважнішого, найніжнішого, просто най-найкращого. 

І звідки Їй знати, що це все гра? Того пізнього вечора чи раннього ранку Він написав десяткам дівчат, і не тому, що шукав ту єдину. Все банально просто - та єдина в той вечір від Нього пішла. Було боляче. Хотілось забутись. Вино - пиво - щось міцніше не допомагали. І Він вирішив шукати інших розваг. 

Колись ця історія закінчиться. Можливо, все буде, як в Її сльозливих мелодрамах - Вона дуже на це сподівається. Але чомусь ймовірнішим здається інший кінець, бо наївні хороші дівчатка і погані хлопчики, які люблять грати в дорослі ігри, рідко лишаються разом в реальному, не віртуальному світі. 



28.01.2010

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.04.2010 23:17  Ярослав Молінський 

Я б сказав що вони не грають у життя доросле, а просто у дорослих... Тобно надто все ілюзорно.
хотілось би вірити, що історія дійсно закінчиться, а не обірветься не доспаними ночами..

 23.02.2010 00:11  ЛІДІЯ => © 

Етерніті,Ваша "Маленька інтернет-історія" не може не зачепити найтонших струн душі. Часто саме з таких історій і починає складатися життя в молодих людей. Звичайно, всі ми віримо в казкове майбутнє з принцем на білому коні. Та не у всіх він є. Таких принців одиниці. В такій ситуації головній героїні важливо не падати духом, адже "те, що нам шкодить,робить нас сильнішими".
А от щодо головного героя,то добре було б, аби Він не знехтував Її першим щирим почуттям, не вбив того молодечого запалу, щоб не залишити помітного шраму на все життя. Але, врахувавши обставини в житті юнака, сумніваюся, що він так вчинить.
Надіюся, все буде добре і дівчина зрозуміє значення слів із вірша Ліни Костенко "Як пощастило дівчинці в сімнадцять".