23.02.2016 22:35
для всіх
357
    
  2 | 2  
 © Каранда Галина

Знайди 10 помилок, або з пісні слова не викинеш

з рубрики / циклу «тести»

Коли за столом збирається "своя" компанія, то рано чи пізно вона починає співати.

Причому в кожної "своєї" компанії є "свої" улюблені пісні, тексти яких всі знають.

Якщо ж на якійсь гулянці збираються малознайомі люди, то виявляється, що всі вони мають різні смаки і знають різні пісні.

І тоді рятують відомі народні пісні. Їх знають усі.

Але й тут часто виникає проблема: дуже часто існує багато варіантів однієї й тієї ж пісні. То те, то інше слово учасники такого імпровізованого хору час від часу співають по-різному, так, як знають саме вони.

Пропоную тест на знання текстів відомих народних пісень.

В поданих рядках якесь одне слово замінене на неправильне. Ваша задача знайти його і ввести з клавіатури "правильне" слово.

(При існуванні різних варіантів пісні автор вибирав той, який знає він:))) Система ж не пропускає неправильних відповідей, тому мучитиме Вас доти, доки Ви врешті не вгадаєте, який саме варіант знає автор тесту) В разі чого - дядько гугл підкаже)))

Ну що? зіспіваємся?:))))))))))))

Квест "З пісні слова не викинеш"

Кажуть, що з пісні слова не викинеш.
Ми спробували взяти рядки відомих пісень і замінити в них одне слово.
Ваша задача - знайти помилку і написати ПРАВИЛЬНЕ слово.
Поїхали?:)

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.03.2016 04:50  Ліна Кутарба => © 

Кепські справи. То зазвичай "бєз бокала нєт вокала", а тут без гугла(

 24.02.2016 15:05  Дарія Китайгородська => © 

Крутий тест, дякую :) Дві пісні не знала - про Якова й коробочку раків та про сухий дуб, який цвіте. Пізнавально. Дайте ще ;)

 23.02.2016 23:52  Ольга Шнуренко => © 

Тести люблю, але щоб їх пройти, потрібні не тільки знання, а й уважність...

Але Google мені допоміг)))

 23.02.2016 23:04  Світлана Рачинська => © 

Круто!!!!)))) Ну, потішила, так замаскувала хитро)) Очі світлі-ясні)) Не буду далі, бо не цікаво буде іншим мізками пошевелити))) А про Якова не чула, у нас на весіллі співають, "де той Йосип, що горілку носить"))) Чудово, дякую за подарований настрій!!! Тепер знатиму, що по народній творчості у моїй голові " Тече річка каламутна"))

 23.02.2016 22:44  Світлана Рачинська => © 

Галь, ну щось я на першій пісні перечепилася)) так не чесно))) де той хитрий гугл???))