21.03.2019 19:11
для всіх
411
    
  - | -  
 © Поліанна М

Мистецтво

Мистецтво

Мистецтво – це особливе явище, притаманне виключно людському роду. Жодна інше жива істота на планеті не може ні осягнути його, ні оволодіти ним. Це говорить про те, що усвідомлення мистецтва притаманне лише високорозвиненому інтелекту.

У світі існує безліч різних видів мистецтва, його напрямків і відгалужень: музика, література, хореографія, образотворче мистецтво, архітектура ... При бажанні і наявності таланту в ранг мистецтва можна ввести будь-який рід занять, навіть зварювання металу або кулінарію. Звідси робимо висновок, що мистецтво – це те, що приносить людям естетичне задоволення і дозволяє проявити свій талант.

Людство тяглося до прекрасного з незапам`ятних часів, коли перші люди малювали на стінах печер тварин і картини власного побуту. Примітно, що з часом твори мистецтва завжди дорожчають в ціні. Картини, книги, архітектурні твори, котрі дійшли до нас через століття, коштують зараз великих грошей. А за часів свого створення могли не коштувати нічого. Наприклад, знаменитий на весь світ художник Вінсент Ван Гог жив у злиднях і продав за своє життя всього лише одну картину. А через роки виявилося, що його полотна – шедеври.

Кожен сприймає мистецтво по-своєму. Хтось любить читати, хтось слухати музику, а хтось захоплюється красивими картинами. Але навіть в якомусь одному сегменті мистецтва, наприклад, в музиці, є безліч напрямків, і знайти собі однодумців іноді буває непросто.

Особисто я не вважаю себе великим поціновувачем мистецтва, але мені подобається слухати музику, в основному це рок. Ще я люблю читати книги, мені подобається художня ковка. У моєму розумінні мистецтво – це створення чогось прекрасного в будь-якій сфері життя. Воно оточує нас всюди, кожен з нас так чи інакше стикається з ним.

Сподіваюся, коли-небудь я теж відкрию в собі який-небудь талант і буду радувати і дивувати людей.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!