18.07.2019 12:28
для всіх
2796
    
  9 | 9  
 © Поліанна М

Краса душі людини

Краса душі людини

Кожна людина індивідуальна, має деякі особливості, які є тільки у неї. У чому ж полягає краса душі?

Краса душі – дуже особливий стан, котрий характерний не для всіх. Можна помітити, що у деяких краса душі випаровується з часом. Прикладом є дитячий вік, коли дитина маленька, їй ще не властиво робити якісь капості. Малюкам властива якась особлива чистота і краса, вони ще не зіткнулися з жорстокою реальністю. Їх реальність – це світ, який створили батьки. Світ, повний любові, безпеки і ніжності. Діти спокійно ростуть, розвиваються, входять в суспільство.

Справжня цінність – краса душі, яка не зникає з роками. Є така категорія людей, які залишаються добрими і чистими, не дивлячись ні на що. Як би їх не зраджували, не підставляли – вони ні за що не відвернуться від добра. Такі люди бачать і знають кому потрібна допомога, вони дуже чуйні і спокійні за вдачею. Їх складно вивести з рівноваги.

Краса душі полягає в любові, добрі і здатності рухатися вперед. Такі люди здатні до самопожертви для інших, у них високі цінності, це дуже високоморальні люди. Світ відчайдушно потребує таких особистостях. Тільки завдяки їм він ще не розвалився на частини.

В кожній людині є щось хороше, але деякі люди настільки зранені і розбиті, що здатні творити тільки зло. Їм потрібна допомога, потрібна надія. Якщо вони знайдуть це, краса душі знову засяє.

Як важливо зберегти красу душі серед сірих буднів і важких днів. Труднощі тиснуть на кожного і лише одиниці здатні протистояти їм.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!