28.07.2019 10:41
для всіх
4365
    
  7 | 7  
 © Поліанна М

Мій вихідний день

Мій вихідний день

У тижні сім днів, і більшу частину з них люди вчаться і працюють. Будні найчастіше проходять одноманітно, а ось у вихідні дні є багато вільного часу, який можна розподілити, як побажаєш. Мені хотілося б розповісти про свою звичайнісіньку неділю.

У вихідний день мені подобається поспати довше звичайного, тому замість підйому о сьомій ранку, я лежу в ліжку до дев`яти. Батьки в неділю не поспішають на роботу, і мама часто готує мені смачний сніданок, мої улюблені млинці. Потім мама робить прибирання по дому, а я їй допомагаю: протираю пил, підмітаю підлогу і мию посуд.

Потім я відразу починаю робити домашнє завдання, щоб скоріше звільнитися і до вечора витрачати час лише на приємні справи. Якщо погода на вулиці гарна, тепло і сонячно, то я найчастіше йду гуляти зі своїми друзями в парк, ми граємо на спортивному майданчику або біжимо в кіно. А ось якщо негода, то можу подивитися фільм або почитати книгу вдома. Іноді в непогожі дні ми з друзями збираємося разом у кого-небудь в гостях.

Увечері ми завжди вечеряємо всією сім`єю за одним столом, спілкуємося на різні теми, обговорюємо, як пройшов тиждень. Протягом тижня ми всі зайняті і не завжди встигаємо навіть поговорити, тому вечір неділі – відмінна можливість побути в родинному колі.

Ось так проходить мій вихідний день. Я встигаю зробити багато корисних справ і відпочити.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!