28.07.2019 10:47
для всіх
5509
    
  4 | 5  
 © Поліанна М

Як би я був директором школи

Як би я був директором школи

Школа, в якій я вчуся, дуже популярна в нашому місті. Щоб потрапити в спеціалізовані класи, треба здати дуже важкі іспити. У нашій школі дуже хороший директор, розумна інтелігентна людина, але трохи несучасна.

Якби я став директором школи, то обов`язково зберіг би все хороше, що є в ній зараз. У нас багато класних вчителів, на уроки яких хочеться йти. Проводиться багато конкурсів, олімпіад, спортивних змагань і концертів. У школі чисто, красиво.

Але в нашій школі мало класів, обладнаних сучасними комп`ютерами з набором популярних програм. У бібліотеці немає електронної складової. Було б чудово використовувати месенджери в організації шкільного життя. Можна так обладнати спеціальні кабінети для лабораторних робіт з фізики та хімії, що від охочих експериментувати не буде відбою. Якщо в школі зробити обсерваторію, кабінет для релаксації, міні-кінотеатр, то нікого не виженеш навіть додому. Не школа, а мрія.

Шкільні роки – це ціла епоха в житті кожної людини. Тут ми отримуємо знання, спілкуємося, творимо. Тут формуються наші цінності, тут ми ставимо перші цілі. Тому найголовніше в школі – це атмосфера співпраці та можливості щось створювати. Якби я став директором школи, то намагався б у всьому подавати гідний приклад своїм учням і колегам. До речі, наш директор з цим завданням справляється.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!