11.12.2019 23:47
для всіх
194
    
  - | -  
 © Поліанна М

Мій вихідний день

Мій вихідний день

Хто не любить вихідний день! Але для мене це особливий час. Я намагаюся, щоб всі домашні завдання були вже зроблені. Тоді я можу бути впевнений, що повністю володію всім вільним часом. І ще одну справу я виконую заздалегідь, зазвичай напередодні вихідного дня я планую. Чітко розподіливши час, я не втрачаю його і знаю точно, чим займатимуся.

Головне в цей день те, що не треба поспішати, все можна робити спокійно. У мене є навіть можливість виспатися. Кожен свій вихідний я граю з дідусем в шахи. Це традиція, якій трохи менше, ніж мені років. Ще коли мені було чотири, дідусь почав вчити мене грати в цю чудову гру. Зараз немає часу, щоб цим займатися щодень, як колись, тому я тільки в свій вихідний день йду в гості до бабусі і дідуся, щоб розіграти кілька партій на шахівниці.

Пізніше у мене за розкладом спортивна секція. Коли я о другій годині дня приходжу додому, я обідаю і сідаю займатися програмуванням. Це моє хобі, але я знаю, що коли-небудь воно обов`язково допоможе мені з вибором професії.

Ближче до вечора я йду до друзів. У нас дуже багато цікавих справ, які ми звикли робити по вихідних. Ми слухаємо музику і поглиблено вивчаємо англійську мову.

Увечері, коли я приходжу додому, за вечерею збирається вся родина. Це теж традиція, яка ще жодного разу не порушувалася. Нам усім дуже подобається ділитися тим, що з нами сталося за тиждень, і планами на майбутнє.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!