28.07.2019 10:51
для всіх
583
    
  - | -  
 © Поліанна М

Мій друг

Мій друг

У мене троє найкращих друзів. Вони дуже різні і неперевершені. Спілкування з кожним наповнює моє життя щастям. Розповім про Максима. У нас дружба в квадраті, дружимо ми і наші мами.

Живемо ми в сусідніх будинках, познайомилися вісім років тому на дитячому майданчику. Мені було шість років, я нещодавно приїхав з західного міста Рівно. Я дуже спокійний і вдумливий. Максим молодший за мене на два роки, він – справжній бешкетник. Так і живемо: він тягне мене в пригоди, я його в роздуми. Нам дуже цікаво разом.

Зустрічаємося ми майже щодень. Граємо з конструктором Lego і в комп`ютерні ігри. Гуляємо, балакаємо, підтримуємо один одного в складні моменти. Влітку батьки відправляють нас разом в туристичні поїздки і дитячі табори. Нам подобається організовувати історичні рольові ігри та брати участь в них. Максим – талановитий хлопець, він гарно малює і перемагає в математичних олімпіадах. Нещодавно намалював і подарував мій портрет. Ще ми затіяли новий проект: хочемо створити настільну гру за мотивами слов`янської міфології.

Максимко – надійний друг. Він завжди відгукується на мої прохання. Йому можна довірити переживання і мрії.

Вірні друзі – це велика цінність і велике щастя. Ми відчуваємо себе потрібними і захищеними. Бережіть своїх друзів.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!