15.08.2019 21:36
для всіх
380
    
  - | -  
 © Поліанна М

Природа і людина

Природа і людина

Неможливо переоцінити роль живої природи в житті сучасної людини. Найчастіше поняття природи асоціюється у нас з царством флори. Важливо відзначити, що і фауна є невід`ємною частиною даного поняття. Також в поняття природи можна вмістити царство мінералів і, за великим рахунком, все що є у всесвіті.

Тема природи і людини настільки глобальна і невичерпна, що ми можемо говорити про це годинами безперервно і наша бесіда, в міру поглиблення в неї, буде ставати все більш барвистою, захоплюючою і цікавою, як весь цей світ. Однак в сучасному світі те, що відноситься до так званої живої природи, свідомо відтіняється прогресивним, з позиції розвитку нових технологій, людством. Кожен з нас повинен віддавати собі звіт в тому, який внесок в підтримку екології планети вносить він особисто. Є багато сфер промислової діяльності, побічним продуктом виробництв якої, є токсичні відходи, що забруднюють наше природне середовище. У той же час є так звані товариства «зелених», наприклад, всесвітньо відомий «Грінпіс». Метою подібних організацій є захист природних ресурсів і тварин.

Кожній людині, рано чи пізно, доводиться робити свідомий вибір: еволюціонувати, піднімаючись вгору в благих стремліннях або ж марнувати своє життя, розносячи в тартарари цей тлінний світ. Бог наділив нас свободою волі. І людина повинна розуміти, що немає природи для неї, але є вона сама для цієї природи, тільки в цьому випадку буде досягнута справжня гармонія. Всі ж інші тенденції, такі, як підпорядкувати Землю собі, взяти від неї по максимуму – чреваті повним знищенням людства. Попередження, у вигляді катаклізмів, вже неодноразово надходили від матінки Землі.

Хай буде в нашому світі баланс і рівновага!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!