18.09.2019 20:23
для всіх
133
    
  - | -  
 © Поліанна М

Як я провів літо

Як я провів літо

Літо закінчилося. Знову почалися похмурі осінні дні. Опале листя, голі дерева, дощ. Неначе літа і не було. Але яскраві спогади нікуди не поділися. Та й фото про багато що нагадують.

Моє літо ділиться на дві частини. У першій мене батьки відпустили на море. Зі школи давали путівки на два тижні. Майже весь наш клас поїхав. Хоча багато говорили, що з учителями добре не відпочинеш, але мені вони зовсім не заважали. Коли ми приїхали на море, то нам сказали, коли сніданок, обід і вечерю. А решта часу вільні. Погода була чудова. Вода тепла. Великий вибір розваг. З самого ранку ми ходили на море і до обіду купалися, засмагали, грали в різні ігри. Потім йшли на обід. Трохи відпочивали, приводили себе в порядок і йшли гуляти по місту, набережній. Довго не ходили, але цього часу нам цілком вистачало. Одного разу ми потрапили в музей воскових фігур. Мені там дуже сподобалося. Всі фігури настільки реалістичні, що на перший погляд, здавалося, ніби справжні. Найбільше мене вражали їх очі. Вони були такі реалістичні, що іноді мені здавалося, ніби вони за мною стежать. Я біля всіх сфотографувався. В останній вечір нам влаштували шикарну вечірку, і ми гуляли і танцювали майже до ранку. Це була чудова поїздка. Я дуже добре відпочив і засмаг.

У другій половині літа, як і обіцяв батькам я поїхав до бабусі в село. Там було вже не так весело як на морі. Доводилося рано вставати і багато працювати. Але нічого страшного. Увечері я ходив гуляти зі старими знайомими. Ми розмовляли, грали в різні ігри і лякали один одного страшилками. Час пролетів непомітно. Мені навіть не дуже хотілося повертатися в місто. Хоча і втомлювався я в селі сильно.

Ось так, зовсім непомітно і швидко пролетіло літо. Багато всього хорошого трапилося за цей час. Красиві фото, які я показував своїм друзям, і багато історій з відпочинку. Мені дуже сподобалося моє літо.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!