18.09.2019 20:27
для всіх
2370
    
  3 | 3  
 © Поліанна М

Вересень вступає в свої права

Вересень вступає в свої права

Перший місяць осені приносить в наше життя нові фарби і ностальгію за літом. Вересень вступає в свої права та дарує можливість ще трохи погрітися під променями сонця. Я люблю цей місяць за його чарівність і бабине літо. Люблю, коли шарудить листя під ногами і в повітрі літають павутинки. Мені подобається дарувати букети осінніх квітів мамі і вчительці, збирати листя для гірлянд.

Вересень – місяць-художник, який використовує найрізноманітніші фарби. Квіти радують нас своєю красою. Відтінки коричневого, червоного, жовтого і зеленого з`являються на деревах. Вони немов поринули в палітру і повністю зафарбувалися. Я думаю, що жоден місяць в році не є таким різнобарвним. Дерева на очах стають золотими, а квіти радують око кожного, хто на них дивиться.

Вересня частенько називають чарівником. Він творить справжні чудеса, переодягаючи дерева і ліс в розкішні і красиві наряди. Золоте та багряне листя стає прикрасою на шкільних святах. Гербарії стають барвистими і надзвичайними. Прогулянка по парку або подорож до лісу стають казковими і веселими.

Я люблю перший місяць осені за його веселі фарби. Але іноді він дарує землі тьмяні, сірі і похмурі фарби. Коли йде дощ, все навколо стає мокрим і похмурим. А дерева і квіти вже не блищать магією і привабою. Земля стає чорною, а листя мовчки падає вниз. Хоча навіть в такий час вересень хороший.

Квіти влаштовують у вересні свій осінній бал. Червоні і жовті троянди, бордові айстри, бузкові гладіолуси, білі хризантеми. Художники малюють картини, а поети пишуть вірші про вересень. Фотографи роблять дивовижні знімки на тлі золотавих полів і лісів. Цей місяць вражає і зачаровує. Чарівник, чудотворець, художник. Так часто називають перший осінній місяць. Як добре, що в році є така чудова пора, коли наша земля стає яскравішою і красивішою.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!