18.09.2019 20:29
для всіх
173
    
  - | -  
 © Поліанна М

Моє літо

Моє літо

Я люблю цю пору року, вона асоціюється у мене з теплом, сонцем і свободою. Саме влітку у всіх школярів канікули і ми знаємо, що нам нікуди не треба, і ми можемо спокійно відпочивати, ні про що не думаючи. Добре, що такі тривалі канікули влітку, а не взимку. Влітку можна багато куди сходити і з`їздити, і багато чим зайнятися. А ось взимку мало варіантів для відпочинку, особливо коли на вулиці дуже холодно, тоді доводиться сидіти вдома.

Як правило, кожне літо я їжджу до бабусі в село. Там завжди з нетерпінням чекають мене друзі, з якими зустрічаємося тільки влітку. За рік стільки всього накопичилося і сталося, що перші дні ми тільки і ділимося своїми враженнями за минулий час. У селі добре, тут і ліс, і річка. Ми з хлопцями часто ходимо на риболовлю, а для цього потрібно рано встати. Тут це не проблема, так як з самого ранку починає кричати бабусин півень Петька, та й бабуся на той час вже прокидається. У річці водяться окуні, ось їх-то ми і ловимо. Коли приходиш додому, то хитрий кіт Васька вже чекає біля хвіртки, він знає, що йому перепаде свіжа риба, яку він так сильно любить.

Взагалі в селі якось дихається легше, тут мало автомобілів і немає громадського транспорту. Тут можна спокійно гуляти допізна, тільки бабуся іноді бурчить. Сон тут такий міцний, що я моментально засинаю, а наступного разу бабуся не може мене розбудити з першого разу. Коли у батьків влітку трапляється відпустку, то вони теж з радістю приїжджають в село. Тут на природі ми відновлюємо свої сили і відпочиваємо. Зате потім і вчитися, і працювати стає набагато легше. Ось так зазвичай проходить моє літо. Це найкраще, що трапляється зі мною за весь рік. У селі я відпочиваю від школи і галасливого міста, а спілкування з друзями, з якими так рідко бачуся, дарує особливу радість і захват.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!