08.11.2019 22:02
для всіх
275
    
  - | -  
 © Поліанна М

Мої захоплення

Мої захоплення

Людина повинна бути розвиненою різносторонньо. Саме освіта і широке коло інтересів формують нашу особистість. Серед моїх інтересів, крім процесу навчання в загальноосвітній школі, є багато різних корисних занять.

Кожен день, повертаючись додому зі школи, я заходжу в магазин, купую там буханку свіжого чорного хліба і один французький батон.

Після обіду, я зазвичай виділяю для себе півгодини, щоб пограти в комп`ютерну гру. Мені дуже подобаються стратегії, я вважаю, що такі ігри добре впливають на структуроване мислення. Я навіть сам відчуваю, що коли проходжу гру до кінця, немов стаю мудрішим, та й однокласники кепкують іноді: «Ось – великий комбінатор йде»!

До гумору я ставлюся добре, оскільки вважаю його невід`ємною частиною гармонійного прояву здорової психіки розвиненої людини.

Мені дуже подобається музика, тому я вчуся ще й в Школі Мистецтв. Таким чином, після обіду моє життя, висловлюючись поетичною мовою, складається з музичних співзвуч. У самій Школі Мистецтв я граю на акордеоні, у нього дуже красиві тембри.

Ще я ходжу на хор, так як мені дуже подобається співати, я і вдома співаю, особливо у свята, але коли збирається відразу цілий співучий клас – це звучить у багато разів сильніше, багатше і красивіше!

Увечері я зазвичай виконую домашні завдання з усіх предметів: і музичних, і загальноосвітніх. Іноді ходжу у двір грати в футбол, спортивний майданчик у нас прямо під вікном.

Після вечері я читаю книгу або дивлюся кіно. Читати мені подобається про різні кругосвітні подорожі, а фільми дивлюся в основному пізнавальні: про живу природу і космос.

В людині все повинно бути прекрасним. Тому потрібно вивчати і вміти робити якомога більше всього найрізноманітнішого. Тоді і в житті нас будуть оточувати тільки цікаві і гарні люди!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!