19.11.2019 17:01
для всіх
280
    
  2 | 2  
 © Поліанна М

Прийшла осінь

Я люблю літо, і мені хотілося б, щоб воно тривало якомога довше. Але, на жаль, воно не вічне. Рано чи пізно приходить осінь. Вона приносить з собою багато позитивних моментів. Це і зустрічі зі шкільними товаришами, і хрустке листя під ногами, і яскраві фарби розмальованого міста.

Для мене осінь завжди асоціюється з початком навчального року. Нові знання, старі друзі. Всі хлопці, дівчата за літо так змінюються, що не впізнати. І кожному хочеться поділитися своїми враженнями про події, які у них відбулися на канікулах.

Але найцікавіше чиниться за вікном. Там, серед доріжок парку починають з`являтися перші ознаки властивою для осені прохолоди: паморозь вранці, що огортає сріблом низьку травичку і пізні осінні квіти; перші опалі листочки, які тепер стали різнобарвним килимом під ногами. У повітрі вже чується свіжість, тому так легко і приємно дихається.

Вечорами небо спалахує зірками. Їх так багато, що здається, наче перли переливаються над будинками. Їхнє світло особливе, вони яскраві і близькі, хочеться простягнути руку і зібрати всі зірки. Через цю неймовірну красу, вечір здається казковим, все навколо має зовсім інші обриси, ніж в день, все оповите таємницею.

Щоранку осінь змінює вид шкільного парку. Все менше листя на деревах, все більше їх під ногами. Зате ті, що залишилися, стали схожі на бурштин і рубін. Крізь них проступають промені сонця, тому листочки виблискують, переливаючись, як дорогоцінні камені. Так, осінь справжня чарівниця.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!