23.11.2019 00:33
для всіх
246
    
  - | -  
 © Поліанна М

Підліткова злочинність

Підліткова злочинність

Підліткова злочинність була в усі часи, але зараз це реальна проблема нашого часу. Зараз темп життя став набагато швидший, якщо хочеш добре жити, то треба багато працювати. Дорослі люди весь свій час пропадають на роботі, а діти, як правило, надані самі собі. Часом вони не мають чим зайнятися і потрапляючи під згубний вплив друзів, скоюють правопорушення.

В основному підлітки займаються грабежами. Хтось з цікавості, а хтось із бажання отримати гроші або якісь предмети. В наш світ високих технологій всі просто збожеволіли на смартфонах, планшетах і іншій техніці. Не всі батьки можуть купити своїм дітям дорогі гаджети. Тому багато хто починає красти не гроші, а саме різноманітні мобільні пристрої.

Бувають жорстокі підлітки, які здатні на побиття або навіть на вбивство людини. Вони вважають, що ще не досягли повноліття, а тому не отримають покарання. А як же цінність людського життя і гідність? Мені здається, що таких підлітків треба карати незалежно від віку. Щоб знизилася підліткова злочинність, батьки повинні виховувати дітей і хоча б пояснювати їм, що можна робити, а що не можна.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!