23.11.2019 00:36
для всіх
2937
    
  9 | 9  
 © Поліанна М

Що таке дружба?

Що таке дружба?

Друзі потрібні кожній людині, але не всі вміють дружити. Друг завжди буде поруч, в будь-якому випадку зрозуміє тебе і порадить, як правильно вчинити. Він завжди буде переживати за тебе, бажати тільки найкращого і зробить все, що в його силах, щоб надати допомогу. Коли є друг, то ти вже не самотній, ти знаєш, що є людина, на яку можна покластися. Справжніх друзів у людини не багато. Так, є приятелі, товариші і знайомі, але друзів мало.

Дружба повинна пройти через роки, щоб людина могла з гордістю і без сумніву назвати людину своїм другом. Часто справжні друзі у людини з`являються в дитинстві або юнацтві. Саме в цьому віці ми легко сходимося з незнайомими людьми, спілкуємося, а через якийсь час це може перерости в міцну дружбу. Будучи дорослою людиною, важко знайти друга, тому у багатьох людей друзі зі шкільної лави.

Дружба – це справжній дар, коли доля дарує близьку людину, яка буде з тобою завжди, навіть у важку хвилину. Я радий, що у мене є два справжніх друга. Ми завжди разом, у нас однакові захоплення і ми ніколи не зраджуємо одне одного. Хочеться, щоб ця дружба пройшла з нами через все життя, щоб ми завжди були разом і знали, що поруч є вірні друзі.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!