22.11.2019 10:53
для всіх
244
    
  - | -  
 © Поліанна М

Про кохання

Про кохання

Про це світле почуття писали напевно всі письменники і поети без винятку. У кожної людини своє розуміння кохання, а чіткого визначення цього почуття немає до цього часу. Однак це відчуття знайоме всім людям. Воно змушує нас радіти кожному дню, чекати зустрічі з коханою людиною і здійснювати благородні вчинки.

Завдяки коханню відбувалось багато великих подвигів. Наприклад, заради коханої жінки лицарі ризикували своїм життям. Зараз, звичайно, теж зустрічаються вчинки заради кохання, але в більшій мірі не такі, як раніше. На мій погляд, кохання – це унікальне почуття, яке змінює людину й робить її добрішою, дбайливішою, щирою. Без любові не можна жити. Не дарма поети говорили про те, що життя без кохання порожнє і нікчемне.

Пощастило тим людям, які зустріли справжню любов і змогли пронести її крізь усе життя. Ось це і є справжнє щастя, все життя тримати в руці руку коханої людини. Коли тебе кохають, будь-які неприємності видаються зовсім несерйозними. Любов окриляє і додає сили боротися навіть з найстрашнішими бідами на землі. Було б добре, якби в житті кожної людини було присутнє це чарівне відчуття. Тоді всі люди були б в якійсь мірі щасливі. Добре, якщо і мені пощастить зустріти кохання на все життя.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!