23.11.2019 13:29
для всіх
160
    
  - | -  
 © Поліанна М

Книга, яку хочеться перечитувати

Книга,  яку хочеться перечитувати

Незважаючи на те, що я вчуся в 11 класі, мені все ще подобається читати казки. Хочеться вірити в диво і казкових персонажів, які мають магічні здібності. Час від часу я перечитую казки з персонажами Уолта Діснея, за якими були створені чудові мультфільми.

Ще в дитинстві батьки подарували мені цю барвисту книгу з казками. З тих пір для мене ця книга стала найулюбленішою. Коли читаєш її, то забуваєш про всі неприємності і труднощі, занурюючись в чарівний світ Діснея. Швидше за все, багатьом людям подобаються ці казки, але мало хто може дозволити собі знову зануритися в дитинство. У цих казках добро завжди на висоті, а бідні і працьовиті красуні – зустрічають принців.

У казках Діснея навіть природа здається кращою і таїть в собі якесь диво. Я вважаю, що казки потрібні не тільки малюкам, але і дорослим. Вони нагадують нам, що в житті є місце помахам чарівної палички і вірі, що є на світі добрі та чуйні люди. Казки допомагають мені розслабитися і повірити в те, що життя прекрасне. Мені не соромно в своєму віці читати збірку казок з персонажами Діснея. Ця книга зі мною на протязі всього життя. У кожної людини повинна бути книга, яку хотілося б іноді перечитувати.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!