23.11.2019 13:33
для всіх
224
    
  2 | 2  
 © Поліанна М

Світ нудний для нудних людей

Світ нудний для нудних людей

Наш світ дуже красивий, веселий, загадковий, різноманітний, непередбачуваний. І ще багато всього хорошого можна сказати про нього. Кожен новий день початок чогось цікавого. В кожному моменті життя можливо знайти позитивні емоції. Кожну секунду життя людина проживає з якоюсь метою. Ніяк не можу зрозуміти тих, кому завжди нудно жити, котрі не можуть знайти нічого прекрасного і красивого в світі.

Світ не може бути нудним для веселих, позитивних і радісних людей. Звичайно, є моменти в житті кожної людини, коли їй сумно, нудно і немає настрою. Але таких днів мало в порівнянні зі сміхом, радістю, красою природи. Кожна людина намагається знайти щось позитивне і гарне в кожному дні. Деякі радіють тому, що прокинулися вранці і почався новий, захоплюючий день, насичений новими емоціями, переживаннями і подіями. А ще багато хто засинає з приємними думками про пережитий день. І все дякують Богові за те, що він допомагає переживати кожну наступну днину.

Світ може бути нудним тільки для людей, які не бачать нічого хорошого в своєму житті. Якщо людина не весела, не радісна і не намагається бути позитивною, то і весь світ їм здається таким же. Тільки життєрадісним людям світ завжди барвистий.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 24.11.2019 14:20  Каллистрат => © 

"Світ може бути нудним тільки для людей, які не бачать нічого хорошого в своєму житті".

Та да. Бедные люди)))

Им, наверное, выпускной формуляр в понедельник с утра оформляли )))

.......................................................

А, то, кому сказать, так стыдно,

Что, в понедельник сделан был.

Всю жизнь потом жалеть. Обидно.

Поп даже воду не святил.)))))