24.11.2019 08:51
для всіх
228
    
  2 | 2  
 © Поліанна М

Як навчалась моя мама

Як навчалась моя мама

Я спочатку навіть не знала, що моя мама відвідувала ту ж школу, що і я. До того ж, моя вчителька з математики колись була маминим класним керівником. Моя мама любила математику і тому завжди отримувала п`ятірки (за п’ятибальною системою). Я ж, як раз навпаки, не люблю цей предмет і перебиваюся весь час з шестірки на сім.

За стільки років зовні школа ніяк не змінилася. Тільки внутрішнє оформлення стало іншим, адже періодично в школі проводять ремонтні роботи. Я бачила мамині шкільні фотографії, на яких наш класний кабінет зовсім не впізнати. Нижня частина стін була пофарбована темно-зеленою фарбою, а верхня частина – побілена. Парти були з лавками, а не зі стільцями як зараз.

Моїй мамі подобалося ходити в школу. Крім уроків учні відвідували різні секції та гуртки, які були організовані тут же. Мама відвідувала секцію з волейболу та гурток малювання. Спортом вона вже не займається, але зате до сих пір відмінно малює. Вона навіть іноді малювала для мене роботи, які нам задавали на уроках образотворчого мистецтва. Мама з посмішкою згадує своє навчання в школі, а з однокласниками вони зустрічаються до сих пір. Вона каже, що раніше життя школярів було набагато цікавіше, адже зараз дітей не відірвати від комп`ютерів.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 24.11.2019 09:05  Каллистрат => © 

Вона каже, що раніше життя школярів було набагато цікавіше

Канешно!!! 

Помню, как мы в девятом классе выпили на троих две бутылки лимонного ликёра без закуси! Шо потом было... не приведи господи)))

До сих пор не могу пить тот ликёр)))