23.11.2019 13:38
для всіх
2616
    
  8 | 8  
 © Поліанна М

Моє розуміння щастя

Моє розуміння щастя

Немає чіткого визначення слова «щастя». У будь-якої людини своє розуміння і розуміння цього слова. Для одних щастя – це шикарний будинок, дорогий автомобіль і загальний добробут. Хіба це щастя? А якщо цього не стане, то значить, і щастя більше немає? Гроші приходять і відходять, а справжнє щастя ніяк не залежить від матеріальних цінностей.

У моєму розумінні щастя – це близькі люди поруч. Якщо вони здорові і у них все добре, то і я щаслива. Просте спілкування з ними вже щастя. Добре збиратися ввечері на кухні з рідними людьми і пити ароматний чай. Особливо коли мама спекла щось смачненьке. Сидіти ось так за загальним столом і базікати про все в теплій і затишній обстановці.

Для справжнього щастя треба зовсім небагато: знати, що рідні люди поруч і ніколи тебе не залишать. Коли вони поруч, то всі труднощі здаються вже не такими серйозними і нездоланними. Спілкування, спільний відпочинок, взаємовиручка і підтримка – ось справжнє щастя. Знати що ти не один в цьому світі, що поруч є люблячі люди. І зовсім не має значення наявність великих грошей, головне, що всі поруч, всі разом. У моєму розумінні це і є щастя, коли ти не один, і у близьких людей все добре в житті.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!