27.11.2019 23:05
для всіх
164
    
  - | -  
 © Поліанна М

Історія першої нагороди

Історія першої нагороди

Я з 10 років займаюся боксом. У секцію мене привів батько, він сам в юнацькі роки займався цим видом спорту. На початку я не горів бажанням відвідувати заняття кілька разів на тиждень, добре хоч батьки наполягли. Тепер я не уявляю, як би я жив без боксу. Я з радістю ходжу на тренування, а в школі з фізкультури у мене завжди п`ятірки. Навіть організм став більш витривалішим і сильнішим, я практично не хворію на простудні захворювання.

Першу нагороду з боксу я отримав в 13 років. Пам`ятаю, як я сильно хвилювався і переживав, коли готувався до змагань. Мені здавалося, що всі суперники набагато досвідченіші та сильніші за мене. Тренер завжди підбадьорював мене і говорив, що треба вірити в свої сили і не боятися труднощів. Перед змаганнями я довго і наполегливо тренувався. Часом я навіть забував пообідати, так як думав тільки про майбутні змагання.

І ось настав той день, коли я здобув перемогу і виграв срібну медаль. Звичайно, це не золото, але для мене і срібна нагорода на кшталт золотої. Я не очікував, що взагалі завоюю хоч якусь медаль. Це була перша нагорода в моєму житті, і я був несказанно їй радий. Вона додала мені сил і впевненості, а також підштовхнула до подальших перемог.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!