27.11.2019 23:16
для всіх
581
    
  - | -  
 © Поліанна М

Що таке справжня дружба?

Що таке справжня дружба?

Є приязнь, яка здатна створювати цілий світ для людини. У ньому все засновано на безмежній довірі і абсолютній відданості. Хто про таке не мріє? І це – дружба, без якої прожити можливо, але не можна бути по-справжньому щасливим.

Так природно для будь-якого з нас бажати бути правильно зрозумілим, що часом ми звикаємо бути відвертими навіть з тими, хто не любить і не цінує нас. А це вже несе багато негативних наслідків, одне з яких боязнь покластися на когось ще коли-небудь.

Але в справжній дружбі немає розчарування. Навіть якщо між товаришами і виникають розбіжності, вони ніколи не втратять живого доброго інтересу одне до одного. У дружбі найважливішою якістю є безкорисливе бажання дарувати. А віддавати потрібно багато що. Це і час, і сили, і бажання, і інтереси. Тільки той, хто вміє це робити охоче і завжди, буде мати друга.

Мені здається, що якщо хтось зацікавлений мати справжнього друга, він і сам повинен бути доброзичливим. А ще важливою основою будь-яких взаємин є таке цінна якість, як терпіння. Наприклад, якщо друг хоче поділитися якоюсь новиною, його потрібно спочатку вислухати, навіть якщо самій не терпиться щось важливе розповісти. Це дрібниця, але у дружніх відносинах важлива кожна деталь.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!