27.11.2019 23:10
для всіх
8332
    
  17 | 18  
 © Поліанна М

Мова в житті людини

Мова в житті людини

Коли людина народжується, вона ще не знає мови. Дитина не розуміє, що їй говорять батьки і що вони від неї хочуть. Також і дитина не може пояснити, що у неї болить і чого вона бажає. У процесі дорослішання малюк освоює мову і намагається щось пояснювати оточуючим. В результаті процес спілкування стає набагато простішим.

Мова необхідна для того, щоб люди правильно розуміли один одного. У кожного народу є рідна мова, що з`явилася багато років тому. Наявність усної і письмової форм говорять про загальний розвиток того чи іншого народу. Важливу роль відіграє і загальний запас слів. Чим більше їх, тим більш виразна і барвиста мова. Не дарма твори українських класиків вважаються одними з найбільш мелодійними у світі. В українській мові є стільки багато епітетів, що використовуючи їх, можливо описати що завгодно. За це її потрібно шанувати, вправно вивчаючи.

Мова робить процес спілкування набагато легшим. Завдяки їй, ми спілкуємося, розуміємось і можемо донести до співрозмовника будь-яку інформацію. Кожна людина повинна в повній мірі вивчити рідну мову. Людина не може бути освіченою, якщо не знає рідного слова. Воно допомагає пізнавати світ, що дуже важливо для загального розвитку. За допомогою мови ми розвиваємося і дізнаємося про нове. Мова – це частина культури і знати її повинна кожна людина. А ми – українці, повинні в першу чергу вивчати наше, рідне, мелодійне слово – українську мову.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!