29.11.2019 00:22
для всіх
4341
    
  9 | 10  
 © Поліанна М

Найщасливіший день у моєму житті

Найщасливіший день у моєму житті

У мене було багато моментів в житті, коли здавалося, що щастя абсолютно безмежне і ніщо не може затьмарити його. Але один день все ж виділяється серед інших. Навіть зараз, коли пройшов майже рік, ці емоції не притупились, і я ще досі відчуваю себе по-справжньому щасливим.

Здавалося б, нічим цей день не відрізнявся від попередніх. Тільки мама якось особливо сяяла, коли я повернувся зі школи. Але зізнаватися в чому причина її відмінного настрою вона не збиралася. Нарешті тато прийшов з роботи. Було помітно, що він теж чимось задоволений.

А за вечерею батьки почали розмовляти про мою мрію. Я дуже хотів мати фотоапарат. Ще коли мені від тата дісталася стара камера, я не розлучався з нею ніколи. Стільки радості було робити знімки. Але апарат поламався і ремонту не підлягав. Тому, коли батьки раптом заговорили про те, що було б чудово, якби у мене була знову можливість фотографувати, я відразу про все здогадався.

Радості моїй не було меж! Батьки подарували мені новий потужний дзеркальний фотоапарат, про який я не міг навіть мріяти. Тепер я знову можу робити смішні і несподівані фото, які тішать моїх рідних і друзів.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!