29.11.2019 15:15
для всіх
158
    
  - | -  
 © Поліанна М

Освіта – це борг сьогоднішнього покоління майбутньому

Освіта – це борг сьогоднішнього покоління майбутньому

Що таке освіта? Багато довідкових видань сухо скажуть, що це процес, завдяки якому засвоюються знання. Ці словники і довідники ніколи не дадуть можливості зрозуміти, наскільки велике значення мають ці знання. Але ж цінність того чи іншого поняття як раз і полягає в практичному застосуванні, наскільки воно знадобиться в житті. Так що дає освіта людині?

Є три напрямки, коли отримана мною освіта може послужити свою добру службу. По-перше, вона допомагає сподіватися на те, що моє життя складеться успішно. По-друге, для того, щоб я, коли виросту і стану самостійною, могла б хоч частково віддати борг моїм батькам, допомагаючи їм. І, по-третє, для блага майбутніх поколінь.

Ось саме третій момент і є вже не особистою метою, а як данина сучасників суспільству, в тому числі і тих, хто буде жити і працювати в майбутньому. Хороша освіта оберігає кожну людину від неправильного і егоїстичного способу життя. Вона дає перспективу мати престижну роботу, міцну сім`ю. А ще це – крок до здійснення своєї мрії. Адже всі люди хочуть бачити світле майбутнє. Отримавши знання, кожна розсудлива людина буде прагнути до того, щоб користуватися ними на благо суспільству.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!