07.12.2019 22:59
для всіх
178
    
  - | -  
 © Поліанна М

Вільний час

Вільний час

Останнім часом я часто чую від старшого покоління, що ми занадто багато часу проводимо за комп`ютером: в соціальних або ігрових мережах. Це черговий раз доводить, що мені пощастило з друзями та однокласниками. Зрозуміло, ми не відстаємо від прогресивної молоді і стежимо за новинками в ігровій сфері, листуємося в інтернеті, але, як то кажуть, без фанатизму.

У нашому класі хлопці дуже різнобічні. Дівчата після уроків займаються сучасними танцями, готуються до конкурсів, концертів. Хлопчаки воліють заняття спортом: це і боротьба, і хокей, і навіть спортивна гімнастика. Деякі однокласники вчаться в музичній школі.

Наш навчальний процес побудований таким чином, що залишається час для занять для душі. Протягом дня ми встигаємо не тільки оволодіти новими знаннями, але і відвідати гуртки за інтересами. Нещодавно ми з друзями всі разом ходили в кіно. Вийшов новий фантастичний фільм в 3D-форматі. Я дуже люблю цей жанр, тому запропонував сходити і подивитися його. Всім дуже сподобалося. На зворотному шляху ми обговорювали побачені спецефекти.

Недарма кажуть, що найкращий відпочинок – це зміна діяльності. Тепер я знаю це напевно, адже вільний час у мене виходить провести дуже продуктивно і різноманітно.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!