11.12.2019 23:54
для всіх
209
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Моя класна керівничка

Моя класна керівничка

Мою класну керівницю звуть Наталя Іванівна. Після 4 класу багатьом дівчатам та хлопцям з нашого класу було важко перейти в середню школу: всі предмети вели різні педагоги, навчальна програма стала складніша. Але Наталя Іванівна зробила все можливе, щоб цей перехід став не таким болісним для нас.

Основний предмет, який вона викладає – історія. Вчителька дуже цікаво підносить матеріал, влаштовує пізнавальні вікторини. Нещодавно нашим домашнім завданням було скласти кросворд на тему: Світові лідери в різні періоди історії. Ми творчо підійшли до цього питання, розглядали роботи один в одного, ділилися враженнями. Вийшло чудово!

Минулого місяця ми їздили на екскурсію у село Колодяжне. Поїздка вийшла дуже змістовною. Ми побували в тих місцях, де жила і писала свої найкращі твори Леся Українка. До цього я раніше там ніколи не бувала. Ми фотографувалися, ходили по історичних місцях. Нам дуже пощастило з погодою. Стояла сонячна, справжня «золота осінь». Враження залишилися просто незабутні. Весь зворотний шлях ми гаряче обговорювали поїздку. Ще не встигнувши виїхати звідти, ми вже мріяли повернутися туди знову.

Наталія Іванівна час від часу влаштовує для нас чаювання під час «виховної години». Це допомагає нам краще пізнати один одного в неформальній обстановці, здружитися. Коли ми будемо закінчувати школу, мені буде дуже шкода розлучатися з нашою класною керівницею.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!