18.01.2020 10:45
для всіх
204
    
  - | -  
 © Поліанна М

Голос мрії

Голос мрії

Будь-якій людині властиво мріяти. Протягом усього життя людина завжди про щось мріє. У дитинстві ми часто мріємо про якусь певну іграшку. Я, наприклад, мріяв про велику залізницю. Одного разу батьки подарували мені її на день народження і моя мрія здійснилася. Тоді у мене з`явилася наступна – стати поліцейським, але згодом я передумав.

Мрія допомагає людині жити і вірити в краще. Людина, яка вміє мріяти набагато щасливіша, ніж та, яка не вміє це робити. Люди, які ні про що не мріють, асоціюються у мене з бездушною машиною. Як можна не мріяти? Мрія з`являється тоді, коли людині чогось не вистачає. Часто люди мріють щось придбати або з`їздити куди-небудь. Але є і ті, хто мріє про те, щоб рідні люди були щасливі і здорові, а хтось мріє про дітей.

У всіх різні мрії, але в будь-якому випадку люди намагаються зробити все можливе, щоб вони здійснилася. Мрія допомагає рухатися далі і не опускати руки. Мріючи, людина сподівається на краще і вірить, що його задумка коли-небудь здійсниться. Правда є й такі мрії, які ніколи не здійсняться, але людина фантазує і таким чином відволікається від повсякденної реальності. Мені подобається мріяти і фантазувати, це заняття підвищує мені настрій. Нехай у кожної людини здійсниться заповітна мрія, адже це і є справжнє щастя, коли виконується те, чого дуже сильно хочеш.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!