22.05.2020 19:38
для всіх
746
    
  - | -  
 © Поліанна М

Мій улюблений літературний герой

Мій улюблений літературний герой

На літніх канікулах я прочитала дуже цікавий роман Жоржа Санда «Консуело». Цей роман написаний в трьох книгах і він мене настільки захопив, що я на одному диханні прочитала всі три книги.

Найбільше мені сподобалася головна героїня роману. Її звали Консуело. Вона була з бідної сім`ї, але дуже талановита дівчина. Майстер співу помітив її і навчав, нічого не взявши натомість. Йому було досить слухати її ідеальний спів. Він допоміг влаштуватися її репетитором до одного молодого чоловіка, де і почалось її бурхливе, хоч і не завжди легке, життя. Автор не описує її як красуню, але є в ній щось привабливе. Вона дуже добра, незважаючи на злість і заздрість інших, завжди всім допомагає. Вміє любити і прощати. Багато хто користується нею через м`який і добрий характер, але в підсумку, як і завжди повинно бути, добро перемагає зло.

Дуже хочеться бути схожою на головну героїню. Вона така старанна, уважна, приходить завжди на допомогу навіть на шкоду собі. Її життя дуже цікаве і насичене, хоча і не без втрат. Стільки всього переживши, і злість, і смерть близьких, і зраду, вона не втратила віри в себе і свої сили, не озлобилася, а просто насолоджувалася життям. Я думаю, що через деякий час я обов`язково перечитаю цей роман ще раз, щоб знову зустрітися зі своєю героїнею.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!