22.05.2020 20:26
для всіх
292
    
  2 | 2  
 © Поліанна М

Кажуть, про смаки не сперечаються

Кажуть, про смаки не сперечаються

Існує стародавнє прислів`я: «Кожен Івась має свій лас». В дитинстві я не могла зрозуміти його значення. Але тепер, уже в більш зрілому віці, дуже добре усвідомлюю, що воно означає. Немає людей, які були б схожі у всьому. Природно, є речі, які можуть подобатися кільком людям, але можливі і розбіжності в думках.

У мене є подружка. В смаках в їжі ми з нею схожі, нам подобаються приблизно однакові страви. А ось з вибором одягу повна розбіжність. Що подобається мені, катастрофічно не схвалює моя подруга і навпаки. Ось ми і ходимо по магазинах порізно. Так і речі купуємо, які нам подобаються, і сварок менше.

Я, взагалі, вважаю, що сперечатися про смаки не потрібно. У кожної людини є своя думка і її потрібно поважати. Не варто нав`язувати людині свої смаки. Не всім же має подобатися одне і те ж. Одні люблять гострі блюда, інші – прісні. Деяким подобається класична музика, а інші відпочивають під попсу. Мені, наприклад, зручно в одязі спортивного стилю, а подружка любить сукні і підбори. Але всі ці смаки для кожного не просто свої, а рідні, тому їх потрібно поважати, не змушуючи інших полюбити те, що подобається саме тобі. А вони у відповідь не будуть тиснути на вас. Поважайте вибір іншого.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!