26.03.2011 11:24
для всіх
1753
    
  4 | 4  
 © Андрій Гагін

Барвисте безмежне бажання

Вірш-монофон на літеру "Б"

Буває безмежним бажання,

Бродити безслідно батистом

Безкрайності, блюзу благанням,

Безмір’ям барвінку барвистим.

 

Босоніж брести берегами,

Бентежити бязь-бадилинки.

Багаттям бузин, буркунами

Білітимуть барви-билинки.

 

Безладно блукатимуть бджоли,

Бездонністю буйних букетів.

Бадьорість безсонна, бузкова,

Багряний бордюр бересклетів.

 

Берізки бринітимуть біля

Безвітряних блисків-багрянців.

Бродити блаженним безвіллям,

Безпомічним будучи бранцем.

 



Б.Ц., 15-25.03.2011

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.02.2014 11:36  Тадм 

класно!

 01.02.2014 11:18  Анна Старко 

Якщо не зможете вигадати на літери "И" та "Ь" - напишіть так, щоб в усіх словах вони були :)

 26.03.2011 23:51  © ... => Микола Щасливий 

Спочатку потрібно втілити в життя цю ідею! А потім все інше! Про збірку слід говорити тоді, коли вона вже готова... А так, на сьогодні, я навіть не впевнений, чи можливо це "зробити" з всіма можливими літерами. А є ще неможливі... Поки що пищу на ті літери, які легші :)

Але мені подобається Ваша пропозиція! :) Про видавництва, я чомусь не задумувався. Щиро дякую, Вам, Миколо за підтримку. Ви мене надихнули писати вірші-монофони далі. А то досить часто задумувувася над тим, чи цікаві вони кому-небудь.

 26.03.2011 14:31  Микола Щасливий => © 

... гроші треба, але якщо є гарна ідея, то можна і без них, тому я й згадав про це. Таку "абетку" можливо видавництво видало і за свої фінанси.

 26.03.2011 13:55  © ... => Микола Щасливий 

Дякую, Миколо! Про збірку не задумувався. Хоча така ідея від моїх читачів вже надходила (Її потрібно видавати за якісь кошти)!

Поки що потрібно реалізовувати сам задум! :))) Аби тільки я не перегорів і вистачало часу. (Через місяць розпочинаються польові роботи - тоді вже писати буде ніколи).

 26.03.2011 12:38  Микола Щасливий => © 

Задум чудовий. Якщо вдасться, мабуть є можливість і видати збірочку таких віршів, адже головне ідея, гарна ідея, а вона присутня.

 26.03.2011 12:28  © ... => Тетяна Чорновіл 

Дякую, Тетяно! Буде натхнення і час - напишу на всі літери, які зможу завіршувати. Ну а з літерами И, Ь або доведеться щось вигадувати, або в моєму алфавіті вони будуть відсутні. :)) Але це буде не скоро! :) Ще раз дякую, мені приємно, що вдається дарувати Вам приємні хвилини!

 26.03.2011 11:47  Тетяна Чорновіл 

Ваша алфавітна лірика чудова! Отримую приємні хвилини, читаючи. Мабуть, потихеньку ознайомимось з усим алфавітом. З нетерпінням чекатиму букв "И" і "Ь". :)))))