11.06.2020 12:06
для всіх
403
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Найкращий день у школі

Найкращий день у школі

Школа – це цілий світ, місце, в якому багато різних подій, що впливають на життя учнів. Деякі інциденти неприємні, про які не хочеться і згадувати. Але є події, які увійдуть в історію школи, і вони будуть передаватися новачкам і першокласникам з гордістю за свій навчальний заклад.

Ось так і цей випадок не забудеться ніколи. А відбулася подія на початку навчального року. Новий директор захотів розбити невеликий парк навколо школи. Ідея сподобалася всім, адже це і красиво, і корисно. На суботник зібралися майже всі учні, навіть деякі батьки прийшли.

Дружно взялися за справу. Дорослі носили воду, копали ями. А учні молодших класів тримали стовбури дерев і кущів, коли старшокласники закопували рослини. Пізніше батьки зробили доріжки і встановили лавочки. Працювати було весело, незважаючи на втому.

Коли ми в понеділок прийшли на заняття, шкільний двір було не впізнати. А потім, директор повідомив, що вирішив подякувати всім за працю, тому на наступних вихідних буде дискотека.

Навесні, коли на молодих деревцях з`явилися листочки, радості всіх учнів не було меж. Адже основне досягнення того пам`ятного дня полягало в тому, що всі встигли познайомитися і подружитися.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!