17.07.2019 23:05
для всіх
1579
    
  2 | 2  
 © Поліанна М

Мій день у школі

Мій день у школі

Я дуже люблю свою школу. Мені подобається проводити там час. Для мене дні, коли я в школі пролітають дуже швидко і, кожні вихідні я не можу дочекатися, щоб знову туди повернутися.

Мій день в школі дуже насичений. Спочатку ми сидимо на уроках. Уроки мені не всі подобаються і вчителі бувають не дуже цікаві, але це не кожен день. Іноді дні просто чудові, особливо якщо є фізкультура і малювання. Я дуже люблю грати в м`яч на фізкультурі. Мені подобається футбол, але вчитель не завжди дозволяє грати з хлопцями. І ще я люблю малювати. Природа у мене виходить найкраще і дуже мені подобається. Вчителька навіть питала, чи не хочу я додатково займатися, але у мене немає часу. Так як після уроків я додатково займаюся танцями. Якщо вибирати між малюванням і танцями, то мені більше подобаються останні. Я дивлюся всі передачі про танці і в майбутньому хочу саме з цим зв`язати своє життя.

Після такого напруженого дня я приходжу додому і роблю уроки. Танці у мене не кожен день, тому іноді після уроків я можу трохи пограти з хлопцями в футбол або посидіти з подружками. Іноді я не встигала зробити всі уроки, вже було пізно, і мама лаялася, щоб я лягала спати. Але поганих оцінок у мене не було. Я виступала на всіх конкурсах і концертах, тому мені багато вибачали. Цим я не хвалюся, але танці вже мені багатьом в житті допомагають.

Час, коли ти в школі найбезтурботніший і радісний. Ти кожен день бачиш своїх друзів, розмовляєш з ними, гуляєш. Розлучаємося ми з ними зовсім ненадовго, так як зі школи ми поверталися пізно, і час пролітає швидко. І як би я іноді ні втомлювалася, ці всі знання мені в житті обов`язково стануть в нагоді. Тільки потрібно з позитивним настроєм виконувати всі завдання і життя в школі буде найяскравішим і веселим. Школа – найулюбленіший час життя.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!