12.06.2020 14:15
для всіх
207
    
  2 | 2  
 © Поліанна М

Найбільший скарб – чудова бібліотека

Найбільший скарб – чудова бібліотека

З настанням нового століття змінюються пріоритети, переваги, бажання. Якщо раніше прості знаки уваги цінувалися більше золота, то тепер без грошей нічого навіть намагатися здивувати. Люди втратили свої духовні цінності серед матеріальних благ. Тепер те, як ти виглядаєш, на якій машині їздиш і скільки маєш грошей, цінується набагато більше, ніж розум, хороші вчинки і душевний стан.

У кожної людини є дорогі йому речі, з якими він не хоче розлучатися. І з кожним періодом його життя це зовсім інша річ. У дитинстві це якась іграшка, в підлітковому віці – телефон, комп`ютер або щось подібне, в дорослому житті це ще щось, що занадто дорого і страшно втратити. Але все це матеріальні речі, які не так важливі, як історія, пов`язана з ними. Все що цінне кожній людині – це пам`ять, а вся пам`ять з давніх часів зберігається в записах, в книгах. Ось, що повинно цінуватися.

Книги найбільший скарб всіх часів і всіх народів. У них заховані самі найбільші таємниці і відкриття, розказані фантастичні і чаруючі історії, описані незвідані місця, де ще не ступала нога людини. Тільки за допомогою книги, ми можемо знайти відповідь на будь-яке питання, дізнатися рішення проблеми і просто відпочити при читанні чудової історії. Саме в книгах заховані думки найвідоміших людей, їх сповіді та таємниці.

В теперішньому, прогресуючому світі, з новими технологіями та можливостями, багата та людина, у якої є багато книг. Хто має свою власну бібліотеку, куди в будь-який момент можна прийти, узяти вподобану книгу, і прочитати від початку та до кінця. І не треба плутати бібліотеку з інтернетом. Багато хто може сказати, що в інтернеті повно такої ж інформації, як і в книгах. Можливо, але запам`ятайте одне, бібліотека – це скарб, а інтернет – це звалище.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 14.06.2020 16:41  Каранда Галина => © 

Я б посперечалася щодо останнього тезису... звісно, інтернет - це звалище. Але це звалище значно впорядкованіше за будь-яку бібліотеку. І при бажанні знайти там важливий/потрібний саме тобі скарб в рази легше, ніж відшукати дійсно цінну/потрібну/правдиву/цікаву/необхідну інформацію серед купи макулатури... нехай навіть процензурованої, редактованої, відібраної і каталогізованої...

 12.06.2020 15:18  Каллистрат => © 

"Во многом знании много печали" )))
Поэтому наш мудрый нарид и выбрал себе в очильники клоуна и, таперича имеем самый дорогой цирк в мире, ну не Парфеноны же строить, ей-богу)))