23.12.2019 21:52
для всіх
1567
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Дитячий садок майбутнього

Дитячий садок майбутнього

Коли я ходила в дитячий садок, то там не було всього необхідного для правильного розвитку дітей. Але ж саме цей дошкільний заклад має виховувати дитину в повній мірі і готувати її до подальшого життя. У майбутньому в дитячий садок повинні прийматися на роботу тільки ті люди, які реально люблять дітей. Я пам`ятаю, як у нас одного разу була вихователька, яка буквально ненавиділа малюків, а таких людей не можна взагалі підпускати до малечі.

В майбутньому дитячі садки будуть оснащені всім необхідним. Сучасні діти вже з малих років розбираються в телефонах і комп`ютерах. Я не здивуюся, якщо незабаром у кожного дитсадку буде свій смартфон і планшет. Діти забудуть про прості іграшки та ігри, а гратимуть, втупившись у екран планшета. Це досить-таки сумно, адже діти не будуть нормально розвиватися.

Вже зараз багато дітей ростуть, не читаючи книги. Книги ж роблять людей не тільки розумнішими і грамотнішими, а й розвивають фантазію. Батьки весь час завантажені роботою, а на дітей часу зовсім не вистачає. Тому їм зручніше посадити малюка перед телевізором або комп`ютером, щоб той не заважав і був хоч чимось зайнятий. Залишається сподіватися, що в дитячих садочках майбутнього залишаться книги і звичайні іграшки. Діти будуть правильно розвиватися і виростуть добрими і чуйними людьми.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!