18.07.2020 12:32
для всіх
3700
    
  2 | 2  
 © Дистанційне Навчання З Фізики

Електромагніти та їх застосування

Електромагніти та їх застосування 9 клас

Мета онлайн уроку: сформувати знання під час очного або дистанційного навчання про електромагніти та їх застосування

Геніальні відкриття – це 1% таланту та 99% праці.
Т. Едісон

Слайд 1

Актуалізація опорних знань. Перевірка знань

Пройдіть інтерактивний тест з попереднього уроку «Магнітні властивості речовини. Гіпотеза Ампера», щоб пригадати пройдену тему. Це також допоможе краще пізнати новий матеріал.

Тест "Магнітні властивості речовини. Гіпотеза Ампера"

Контрольні запитання до онлайн уроку "Магнітні властивості речовини. Гіпотеза Ампера" під час очного або дистанційного навчання.

Слайд 2

Вивчення нового матеріалу «Електромагніти та їх застосування»

Опрацьовуємо дистанційно параграф «Електромагніти та їх застосування» §6 за підручником «Фізика 9 клас, В. Г. Бар’яхтар, С. О. Довгий».

Але для початку, подивіться відео по темі

PlayVideo YouTube

Магніти

Магнітна дія котушки зі струмом залежить:

від сили струму в обмотці;

кількості витків в обмотці;

форми осердя та матеріалу, з якого виготовлене осердя.

Слайд 3

Електромагніт

Котушку з уведеним усередину осердям із феромагнітного матеріалу називають електромагнітом.

Електромагніт

Будова електромагніта: 1 — каркас; 2 — обмотка; 3 — клеми; 4 — осердя.

Слайд 4

Закріплення набутих знань

Пройдіть інтерактивний тест онлайн уроку «Електромагніти та їх застосування», побудований на основі контрольних запитань параграфа та додаткових завдань.

Тест "Електромагніти та їх застосування"

Контрольні запитання до онлайн уроку "Електромагніти та їх застосування" під час очного або дистанційного навчання.

Слайд 5

Домашнє завдання

Вправи до онлайн уроку «Електромагніти та їх застосування», які вкаже ваш учитель фізики.

Наприклад, Вправа 6, завдання 1, 3, 4 за підручником «Фізика 9 клас, В. Г. Бар’яхтар, С. О. Довгий».

Хто бажає отримати високий бал, спробуйте виконати експериментальне завдання 1 на сторінці 32. Нижче подано відео, як ваші однолітки виконали його, створивши простий електромагніт своїми руками.

PlayVideo YouTube

Обов’язково відзвітуйте: зробіть відео з виконаною роботою та надішліть своєму вчителю.


Запрошуємо школярів та вчителів приєднатися до спільноти Facebook "Дистанційне навчання: Фізика":

Перейти на сторінку в ФБ


Дистанційне Навчання З Фізики цікавиться

  • Дистанційне Навчання З ФізикиМаєте питання, пропозиції або помітили помилку? Напишіть нам та ставте лайк!
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!