УкраїнаДистанційне навчання з фізики

Публікації: Дистанційне навчання з фізики

Пошук по сайту

Дистанційне навчання з фізики: Від себе/Про себе

Дистанційне навчання з фізики

Наші Вам вітання, шановні педагоги та учні.

До Вашої уваги курс онлайн уроків з фізики для очного, очно-дистанційного та дистанційного навчання.

Дані онлайн уроки побудовані одночасно, як план-конспекти і, водночас, як інтерактивні навчальні матеріали для очного та дистанційного навчання. Вони містять наступні елементи: тестові завдання, пояснювальні малюнки, головні означення з підручника (використовуються зазвичай підручники з фізики за редакцією В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого), задачі, підказки, питання для зворотнього зв`язку, таблиці, графіки тощо. Для роботи з навчальними матеріалами достатньо просто відкрити на екрані смартфону чи ПК потрібну сторінку і все: Ви маєте повноцінний урок-презентацію з відео, завданнями, світлинами та основними елементами конспекту, який можна використовувати навіть безпосередньо під час занять за допомогою інтерактивної дошки чи проектора. Все зручно, цікаво, доступно, що відразу розуміють і вчителі, і діти.

Варто зауважити, що дані уроки через вбудовану інтерактивність не вдасться повністю скопіювати на свої веб-сторінки, тому набагато краще працювати з ними саме на сайті «Проба Пера». А на своїх ресурсах та сторінках можна просто викладати посилання, якщо це необхідно Вам для реалізації вимог дистанційного навчання. Через них діти матимуть можливість переходити та навчатися, а вже звітувати через обраний Вами класний кабінет (Viber, Google Classroom, електронна пошта тощо).

Також нагадуємо про застережені авторські права, тому при частковому копіюванні поданої інформації, обов’язково ставимо посилання на https://probapera.org/.

Ці уроки створювалися в допомогу педагогам і дітям, тому будемо раді Вашим поширенням на них в соціальних мережах. Щоб у нас залишалася мотивація для розробки подальших уроків та курсів, необхідно, щоб якомога більше вчителів та учнів змогли побачити новий інструментарій та взяти його на озброєння. Тому цитуйте, лайкайте та розповідайте про нас. Більш детально про використання онлайн уроків можна почитати в публікації «Використання онлайн уроків на очних заняттях».

По всіх питаннях та пропозиціях, пов’язаних з онлайн уроками, пишіть нам за поданим посиланням.

Дякуємо за увагу.

 

P.S.: Якщо хтось матиме бажання викладати свої інтерактивні уроки з інших предметів на наших сторінках, напишіть нам про це, попередньо зареєструвавшись та авторизувавшись на сайті «Проба Пера», і ми надамо Вам необхідні інструменти та допомогу в Ваших починаннях.

Рецензії / публіцистика

Публіцистичні матеріали, рецензії та відгуки на прочитані книжки, переглянуті фільми, серіали, культурні події