08.02.2021 17:09
для всіх
3534
    
  3 | 3  
 © Дано:

Вправа № 34

7 клас

Розв’язки задач з Вправи № 34 з підручника фізика 7 клас (В. Г. Бар’яхтар, Ф. Я. Божинова, С. О. Довгий, О. О. Кірюхіна). Подані відео-підказки до завдань (2, 3, 4, 5, 7) допоможуть перевірити правильність виконання домашнього завдання.

Щоб отримати повний доступ до відповідей ГДЗ без обмежень спочатку підпишіться на youtube-канал "Дано:"

Підписатися на Дано

Пам’ятай, розв’язки з ГДЗ (Готові Домашні Завдання) треба використовувати лише як підказки.

Вправа № 34 до §34 «Момент сили. Умова рівноваги важеля»

2. Вага вантажу 1 становить 90 Н (рисунок). Визначте вагу вантажу 2.

Рисунок до Вправи № 34 (2)


PlayVideo YouTube

3. Визначте масу вантажу (рисунок), якщо сила, що діє на правий кінець важеля, дорівнює 40 Н.

Рисунок до Вправи № 34 (3)


PlayVideo YouTube

4. Загальна маса вантажів — 48 кг (рисунок). Визначте масу кожного вантажу.

Рисунок до Вправи № 34 (4)



PlayVideo YouTube

5. До кінців тонкого однорідного стрижня завдовжки 2 м підвішено вантажі масами 14 і 26 кг. На якій відстані від середини стрижня слід розмістити опору, щоб стрижень перебував у рівновазі?


PlayVideo YouTube

7. Маса вантажу 1 — 10 кг, вантажу 2 — 5 кг (рисунок). Визначте масу вантажу 3. З якою силою важіль тисне на опору?

Рисунок до Вправи № 34 (7)



PlayVideo YouTube

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!