17.05.2021 18:58
для всіх
3448
    
  11 | 11  
 © Дано:

Вправа № 8

7 кл, фізика, Бар’яхтар, Довгий

Розв’язки задач з Вправи № 8 з підручника фізика 7 клас (В. Г. Бар’яхтар, Ф. Я. Божинова, С. О. Довгий, О. О. Кірюхіна). Подані відео-підказки до завдань (1, 2, 3, 4, 5, 6) допоможуть перевірити правильність виконання домашнього завдання.

Щоб отримати повний доступ до відповідей ГДЗ без обмежень спочатку підпишіться на youtube-канал "Дано:"

Підписатися на Дано

Пам’ятай, розв’язки з ГДЗ (Готові Домашні Завдання) треба використовувати лише як підказки.

Вправа № 8 до §8 «Рівномірний рух. Швидкість руху»

1. Стадо антилоп може досить довгий час зберігати швидкість руху 80 км/год. Який шлях подолає стадо за півгодини?

PlayVideo YouTube

2. Вважаючи рух плавців рівномірним (див. рисунок), визначте швидкість руху кожного з них.

Рисунок до Вправи № 8 (2),  7 кл

PlayVideo YouTube

3. Визначте, яка швидкість руху більша: 16 м/с чи 54 км/год.

PlayVideo YouTube

4. Подайте в метрах за секунду: 18 км/год; 108 км/хв; 72 см/хв.

PlayVideo YouTube

5. Подайте в кілометрах за годину: 2 м/с; 30 км/хв; 20 см/с.

PlayVideo YouTube

6. В астрономії існує одиниця довжини світловий рік, яку застосовують для визначення міжзоряних відстаней. Один світловий рік дорівнює відстані, яку долає світло у вакуумі за 1 рік. Подайте цю відстань у кілометрах, вважаючи, що швидкість поширення світла у вакуумі дорівнює 300000 км/с.

PlayVideo YouTube

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!