20.06.2021 21:11
для всіх
165
    
  - | -  
 © Журналіст

Електросамокат Frugal Cyber: один з кращих скутерів для міських вулиць

Електросамокат Frugal Cyber: один з кращих скутерів для міських вулиць

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Максимальна швидкість 25 км / год. Запас ходу 32 км. Колеса накачуються, 10 дюймів. Обладнання: переднє і заднє гальмо, світлотехніка, ЖК-екран з замком для блокування, дзвінок, поворотники. Вага 18 кг.


Електроскутери колись були улюбленими помічниками користувачів громадського транспорту, які використовували їх, щоб подолати «останню милю» від зупинки до дверей офісу, але ось уже кілька років на них їздять усі. Польський бренд Frugal також працює на цьому динамічно розвиваючому ринку з 2011 року і виробляють найкращі в своєму роді електричні самокати Cyber.

Перший контакт з апаратом Ви обов`язково оціните тільки позитивно. Устаткування міцне, змонтоване на великих накачаних колесах (в місті взагалі-то це необхідно). Наїзникові-початківцю відразу обов`язково має сподобатися широка прогумована підніжка для стоп, що дозволяє миттєво знайти баланс, і кермо з великим діапазоном регулювання по висоті.


Електричний самокат Frugal Cyber


На самокаті можуть їздити користувачі зростом до 195 см і вагою не більше 100 кг, тому він точно підійде для більшості дорослих. Крім того, рама Frugal Cyber ​​стійка до впливу води за стандартом IPX6, тому Вам не доведеться турбуватися за себе, коли потрапите під дощ під час їзди.

Ще Вас приємно здивує комфорт при водінні. На практиці рідко вдасться розвивати максимальну швидкість на міських вулицях, але навіть при більш повільній їзді Ви не відчуєте жодних проблем з динамікою водіння. Електродвигун самоката має максимальну потужність 500 Вт. Працює тихо і плавно, а передні і задні дискові гальма дозволяють швидко, але безпечно для користувача, зупинятися. Добре амортизовані, еластичні шини подбають про Ваш комфорт на тротуарній плитці і бордюрах. Скутер стійкий, що дозволяє легко маневрувати на людних вулицях.

Максимальна відстань, яку Вам вдасться вичавити з скутера в місті без зарядки, складе близько 27-30 км. Варто врахувати, що часті зупинки на світлофорі і відновлення руху розряджають акумулятор швидше. Повна зарядка акумулятора займає 6-7 годин.

На кермі Frugal Cyber ​​є невеликий світлодіодний дисплей. Він має кілька функцій: крім відображення поточного стану електросамоката і рівня заряду батареї, він також використовується для розблокування Вашого засобу пересування. Для того, щоб запустити двигун, необхідно ввести тризначний PIN і це дуже корисно, якщо Вам потрібно залишити апарат без нагляду на деякий час.

Самокат також отримав вбудовані передні поворотники, світлодіодні фари і досить таки олдскульний велосипедний дзвінок. Є деякі застереження з приводу упаковки системи Cyber ​​для транспортування. Практика показує, що фіксуючий гачок цілком може випадково відкритись при перенесенні обладнання. Це навряд чи призведе до пошкодження, але точно завдасть невеликі незручності.


Електросамокат Frugal Cyber ​​в складеному вигляді


Одним словом, електричний самокат Frugal Cyber ​​практичний, стійкий і маневрений, що особливо важливо в міських джунглях.

Переваги: ​​Стабільна, міцна конструкція. Приємне, безпечне водіння. Інноваційний метод протиугінною блокади. Велика дальність.

Недоліки: Система складання іноді відкривається під час транспортування. У електросамоката досить таки важкий каркас.

Підводячи підсумок, можна сказати, що Frugal Cyber ​​- це зручний міський самокат для людей, які люблять трохи відірватися по повній, але при цьому в безпечним і контрольований спосіб.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!