23.06.2021 15:41
для всіх
127
    
  - | -  
 © Журналіст

Відгуки про портативну колонку Harman Kardon Onyx Studio 7

PlayВідгуки про портативну колонку Harman Kardon Onyx Studio 7

Як вибрати портативну колонку?

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Перетворювачі: 1 x низькочастотний динамік 120 мм, 2 x високочастотних динаміки 25 мм. Частотна характеристика 50 Гц - 20 кГц. Номінальна вихідна потужність 50 Вт. Акумулятор до 8 годин. Можливості підключення Bluetooth 4.2. Розміри 302, 5 x 268 x 159, 5 мм. Вага 3, 3 кг.

Відгук про Harman Kardon Onyx Studio 7

Переваги: ​​Сміливий, неординарний дизайн. Сильний, виразний звук з басами в ключовий опції. Гучність відтворення не впливає на якість звуку.

Недоліки: Bluetooth тільки у версії 4.2. Батарею не можна заряджати через порт USB-C.

Підсумок: Harman Kardon Onyx Studio 7 поєднує в собі оригінальний дизайн з фантастичними звуковими можливостями.

Огляд Onyx Studio 7

Аудіотехніка прагне до мінімалізму форми. Якщо ми подивимося на останні прем`єри, то швидко зауважимо, що більшість висококласних гучномовців, навушників і колонок воліють функціональний дизайн в скандинавському стилі - гострі геометричні форми зігріті органічним деревом і тканинними вставками, створюючи ідеальне доповнення до сучасного дизайну інтер`єрів. Onyx Studio 7 від Harman Kardon виділяється на цьому тлі, роблячи акцент на екстравагантності і виразній ексцентричності. Давайте перевіримо, чи володіє він унікальним дизайном і відмінним звуком.



Портативна колонка Onyx Studio 7 в інтер`єрі

Серія Onyx Studio завжди вражала своїм незвичайним дизайном. Попереднє покоління було трохи схоже на розкішну гирю, але на цей раз дизайнери зробили вибір на користь позаземного походження. Динамік трохи схожий на космічний корабель, трохи на планету, оточену срібним кільцем, що не дозволяє байдуже пройти повз. Алюмінієве коло не тільки декоративний - він використовується також для зручного транспортування колонки.

Незважаючи на екстравагантний дизайн, пристрій приємно важкий, стійкий і красиво оформлений. У верхній частині купола, обтягнутого м`якою тканиною, розташовані сенсорні кнопки, ідеально інтегровані в загальний фон. Тут є вмикач, кнопка Bluetooth, зупинки або відновлення відтворення і контролю рівня гучності. В апараті немає вбудованої підтримки голосових помічників, але тут це не так важливо. У більшості випадків ми будемо відтворювати музику з мобільних пристроїв, де Google Assistant i Siri доступні по одній команді.



Панель керування Harman Kardon Onyx Studio 7

На тильній стороні динаміка знаходиться невеликий набір роз`ємів: порт AUX для підключення джерел звуку, вхід живлення і USB-C для оновлення обладнання. Шкода, що ми не можемо використовувати останній для зарядки акумулятора. В якості приємноїнесподіванки у нас є можливість з`єднати два наявних гучномовці в пару, щоб вони грали стерео з використанням технології Wireless Dual Sound.

Перше включення портативної колонки Onyx Studio 7 було схоже на освіжаючий душ, так це динамічно звучало! Усередині космічного корпусу знаходиться система з трьох динаміків, що грають в стереофонічною конфігурації, яка включає в себе один низькочастотний динамік і два високочастотних. Їх звуковий профіль підкреслює, перш за все, низькі тони, які поширюютьсядовколо слухача, оточуючи його вібруючим простором з музики. Баси сильні і виразні, але, на щастя, Harman Kardon Onyx Studio 7 вдалося уникнути ефекту приглушення решти міксу - на їх фоні «ллються» приємні глибокі середні частоти і виразні високі тони. Ці якості присутні в піснях, як при тихому відтворенні музики, так і при включенні апаратури на повну гучність.

Однак це не означає, що гучномовець підходить тільки для хіп-хопу та електроніки. Акустична колонка Onyx Studio 7, за численними відгуками, відмінно справляється з відтворенням вокалу. Наприклад, в синглах з найновішого альбому Rag`n`Bone Man звук зберіг характерний теплий тон голосу музиканта, в той же час проявляючи у всій красі динаміку інструментальної музики. Цікаво звучали і композиції, які стосуються більш важких, жорстких жанрів, таким як блек-метал або індастріал-рок - вони мали виразну фактуру, але при цьому не справляли враження штучно розігрітих або поверхневих. Звукова сцена широка і реалістична. На живих записах Harman Kardon Onyx Studio 7 дуже добре відтворювала спрямованість окремих звуків, від ведучого вокалу до захоплених вигуків публіки.

Неприємним сюрпризом стало те, що динамік отримав підтримку Bluetooth тільки у версії 4.2. На щастя під час тесту, стабільність зв`язку зі смартфоном була на високому рівні: пристрій не переставав грати, коли телефон з якоїсь причини залишався в сусідній кімнаті, а також могло плавно перемикатися між звуковими потоками двох смартфонів, підключених до нього одночасно.

Портативна колонка Onyx Studio 7 також має вбудований акумулятор, якого вистачить майже на 7 годину безперервного прослуховування на досить високій гучності, що було перевірено під час написання цього огляду. Час повної зарядки батареї 5 годин.

Останнє покоління екстравагантних динаміків від Harman Kardon виглядає космічно і відразу впадає в очі. Любителі сміливого дизайну і сильних басових хітів не зможуть встояти перед чарівністю Onyx Studio 7 цього виробника.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!