17.11.2021 11:24
для всіх
119
    
  - | -  
 © Журналіст

Asus представив ноутбук VivoBook 15 з OLED-екраном на 15 дюймів

Asus представив ноутбук VivoBook 15 з OLED-екраном на 15 дюймів

OLED-дисплеї забезпечують високу точність відтворення палітри кольорів, що робить їх популярними серед фотографів, фахівців комп`ютерної графіки та кінематографістів. Також з цієї причини OLED-дисплеї все частіше зустрічаються в ноутбуках. У пропозиції ASUS щойно з`явився VivoBook 15 OLED, що поєднує у собі напрочуд красиві зображення та потужні характеристики.

Ноутбук Asus VivoBook 15: екран OLED на 8,5 години роботи на одній зарядці

Своєю назвою комп`ютер завдячує 15,6-дюймовому екрану NanoEdge OLED Full HD. Оточений вузькими рамками дисплей може похвалитися 100% охопленням палітри DCI-P3, що використовується при обробці кінопродукції. Як зазначає ASUS, він пропонує в 1,6 рази більшу глибину кольору, ніж РК-технологія. Панель схвалена інститутом Pantone, що означає, що вона відтворює кольори з ідеальною точністю, а також сертифікатом DisplayHDR, який гарантує ідеальний контраст.

OLED-екран VivoBook 15 унікальний не лише своїм типом матриці. Максимальна яскравість 600 нит забезпечить комфорт під час роботи в дорозі, а кут огляду в 178 градусів спростить перегляд фільмів разом із близькими. Надшвидкий час відгуку 0,2 мс буде в нагоді не тільки при грі. Крім того, OLED-дисплей NanoEdge зручний для користувача в іншому плані - він випромінює на 70% менше синього світла, ніж порівнянні РК-панелі, що знижує навантаження на очі і позитивно впливає на природний цикл сну.

VivoBook 15 OLED оснащений процесором Intel Core i5 11-го покоління, 8 ГБ оперативної пам`яті, SSD-накопичувачем на 512 ГБ та відеокартою Intel Iris Xe. Ця конфігурація буде працювати на роботі та за її межами - потужний процесор та швидкий носій необхідні для редагування фотографій, редагування відео чи підкастингу. Все це укладено в тонкий корпус, у найтовщому місці всього 17,9 мм при вазі лише 1,7 кг. Пристрій також пропонує можливість встановлення додаткового жорсткого диска, що ідеально підходить для створення великої бібліотеки фільмів, фотографій та музики.

Ноутбук має безліч входів та виходів: 3 роз`єми USB-A та один USB-C, повнорозмірний порт HDMI, міні-джек та кардрідер microSD. Завдяки Wi-Fi 6 Ви зможете розраховувати на швидкий серфінг у мережі, а Bluetooth 5.0 забезпечить стабільне з`єднання для бездротових навушників. Під час роботи порадує клавіатура з підсвічуванням та притиск клавіш 1,4 мм. А найкраще те, що однієї зарядки вистачить на 8,5 години безперервної роботи за комп`ютером.

Орієнтовна ціна Asus VivoBook 15 OLED в даній конфігурації ~ 950,00 $.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!