27.08.2021 17:30
для всіх
2860
    
  1 | 1  
 © Все Для Нуш

Календарно-тематичний план з музичного мистецтва для 2 класу НУШ

Календарно-тематичний план з музичного мистецтва для 2 класу НУШ Масол Л. М., Гайдамака О. В.

Календарно-тематичний план з музичного мистецтва на 2021-2022 н. р. (1, 2 семестр) до підручника Мистецтво 2 клас (Масол Л. М., Гайдамака О. В., 2019 р.) за типовою освітньою програмою. Планування розраховане на нову програму для загальноосвітніх шкіл нової української школи (НУШ), кількість годин – 35 (1 година на тиждень, 16 годин – 1 семестр, 19 годин – 2 семестр). Підручник Масол Л. М. рекомендований МОН України. Посилання для скачування міститься під таблицею.


Приклад планування

Проскрольте таблицю вліво →

№ уроку

Дата

уроку

Тема уроку

Примітки

І семестр

1

Ноти. Правила співу. Слухання: К. Меладзе «Квітка-душа» у виконанні Н. Матвієнко і С. Шурінса. Виконання: поспівка; 0. Янушкевич, М. Ясакова «Де поділось літечко?» (с 4-5).

2

Нотна грамота. Скрипковий ключ. Слухання: В. Косенко «Пасторальна»; Д. Саррі «Пастораль». Порівняння творів. Виконання: «Пішли діти в поле» (українсь­ка народна пісня) (с. 8-9).

3

Програмна музика. Музичний цикл. Слухання: А. Вівальді «Осінь» із циклу «Пори року»; П. Чайковський «Осіння пісня» («Жовтень») із циклу 12 п’єс «Пори року». Виконання: створення за допомогою музичних інстру­ментів циклу музичних «картин» осені (с. 12-13).

4

Музичний пей­заж. Звуки різної тривалості, записування їх нотами. Слухання: М. Чембержі «Хмаринка»; Р. Шуман «Порив». Виконання: Н. Антоник, Н. Двойкіна «Хмаринки» (с. 16-17).

5

Настрій у музичному творі. Штрихи і пауза в музиці. Перегляд: мультфільм «Капітошка» (фрагмен­ти). Слухання: В. Косенко «Дощик». Виконання: А. Мігай, Н. Кулик «Дощик»; ритмічні композиції «Танок осіннього дощу» (с. 20-21).

6

Балет. Слухання: К. Хачатурян балет «Цибулино» (фрагменти). Перегляд: мультфільм «Цибу­лино» (фрагмент). Гра «Оживи картину». Виконання: «Ходить гарбуз по городу» (українська народна пісня) (с. 24-25).

7

Календарно-обрядові пісні. Слухання: «Женчичиок-бренчичок» (в обробці М. Леонтовича); М. Мусоргський гопак з опери «Сорочинський ярмарок». Виконання: «Ходить гарбуз по городу» (українська народна пісня), проплескування ритму гопака (с. 25).



2021-2022 н. р.


Скачати в форматі docx

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!