01.09.2021 14:19
18+
143
    
  1 | 1  
 © Гаврищук Галина

Сон

Сон

Я спізнилась на кілька секунд, би впіймати сон і усвідомити щось нове. Шкребе. 


О, знаю те відчуття незавершеності! Тепер буду ходити при чмелена, як то кажуть, ні з того-ні з сього. Додумаю десяток протилежних за значенням варіантів суті видіння, але задоволення не буде, - лише виправдання, яке, буцім-то, залежить від фізичних законів кимось колись проголошених відмазок про бета і гама хвильові стани… Ага, того когось також мучило питання... Це передпокій ідеї. 



Так, протупила’м. Можливо, це вже було не раз, бо сьогодні, о пів на п’яту, зрозуміла, що мала два шанси. Другим був готовий текст – абзац, прописаний моїм улюбленим шрифтом і розміром… Це додає прикрості. 



… У іншій реальності чи ж то десь в космічному безмежжі, бачила босого чоловіка в льняній одежі, за відчуттями, схожого на в’язня у прозорій вакуолі. Він дивився на Землю зверху. То таке, − трактування мозком своєї версії походження інформації, певно закупореної чи заблокованої для використання. Може забутої людьми правди, яка знову хоче жити… Можливо, кожна думка, − це вже суть, що хоче повернутися поміж людей і зростати. 



На фоні суму чоловіка відчула емоцію полегшення від якогось здогаду. Висновок про причину буття чи ув’язнення (?) був таким простим і очевидним, що не потребував доказів. Певно, то була версія його істини… Краєвид! 



31.09.2021.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 18.10.2021 00:58  Каранда Галина => © 

Думки провокують сни. Сни провокують думки. Замкнене коло...

 04.09.2021 08:01  Анатолій Костенюк => © 

Як на мене, думки заслуговують на увагу...)