30.11.2021 11:26
для всіх
394
    
  - | -  
 © Журналіст

Додаток Sygic GPS Navigation розпізнає обмеження швидкості на дорожніх знаках за допомогою смартфону

Додаток Sygic GPS Navigation розпізнає обмеження швидкості на дорожніх знаках за допомогою смартфону

Sygic, виробник офлайн GPS-навігації, оголосив про впровадження нової функції розпізнавання дорожніх знаків, яка використовує камеру смартфона для зчитування обмежень швидкості на дорожніх знаках та світлодіодних екранах і показує їх у програмі Sygic GPS Navigation & Maps, яка доступна для завантаження на App Story та Google Play.

Нова функція розширює функціональні можливості поточного модуля Sygic Speed ​​Limits. Навігатори отримують інформацію про обмеження швидкості з карт, які зазвичай оновлюються кожні кілька місяців. Це дозволяє вносити більшість змін до дорожньої мережі протягом року, але ніяка навігація, будь то онлайн або офлайн, не може пристосуватися до тимчасових змін у схемах руху через дорожні роботи або динамічні обмеження, що відображаються на LED-екранах. Додавши показання дорожніх знаків з телефону користувача до даних карти, Sygic став не лише першим GPS-навігатором з цією функцією, але й програмою, яка надає найточнішу інформацію про обмеження швидкості.

- У ДНК Sygic завжди були елементи постійного пошуку нових рішень, щоб зробити найсучасніші технології доступними для звичайних користувачів. Завдяки функції розпізнавання знаків ми даємо власникам мобільних телефонів можливість використовувати автомобільні технологічні рішення найвищого класу, – каже Лукас Дермек, директор з продуктів Sygic

SygicGPSNavigation

Ця нова функція – не перше її знайомство з комп`ютерними технологіями розпізнавання зображень Sygic. У 2017 році компанія представила Real-View Navigation, функцію доповненої реальності, яка відображає покажчики та навігаційні інструкції на реальному зображенні з камери.

Метою введення цієї функції було надання завжди актуальної інформації про обмеження швидкості на дорозі. Однак можливості розпізнавання на одних дорожніх знаках не закінчуються. У майбутньому Sygic планує і надалі розвивати свою технологію розпізнавання зображень та знаходити для неї інші застосування.

- Потенціал значно більший. На даний момент ми навчаємо алгоритм розпізнавання різних інших об`єктів - номерних знаків, пішоходів, світлофорів і т.д. Методи розпізнавання зображень та штучний інтелект обов`язково знайдуть застосування в цій галузі, наприклад, у GPS-навігації, страховому бізнесі, кампаніях з безпеки дорожнього руху тощо, - додає Лукас Дермек.

Sygic представляє цю функцію в рамках пропозиції "Чорна п`ятниця" для передплатників Android та iOS Premium+.

Існуючі клієнти знайдуть цю функцію у своїй програмі Sygic GPS Navigation & Maps протягом кількох днів після випуску оновлення 20.9.0.

Скачати Sygic GPS Navigation & Maps для Android

Скачати Sygic GPS Navigation для iOS

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!