15.11.2022 21:07
для всіх
88
    
  - | -  
 © Ярек

Презентація книги Ярослава Барана "До уваги пасажирів - моя залізнична історія"

Вітаю усіх авторів та читачів проекту "Проба Пера". Буквально за декілька днів презентую першу свою прозову книгу під назвою "До уваги пасажирів - моя залізнична історія". дана книга - публіцистичне есе, яке складається з цікавих, часто кумедних пригод, які сталися з пасажирами на українській залізниці. Усі історі взяті з реального життя.

Нещодавно, а саме 4 листопада ми відзначали День Залізничника. дана книга є своєрідною подякою працівникам залізниці за те що у такий важкий час роблять майже неможливе для того щоб ми безпечно діставалися до своїх зупинок. Останній обстіл 15 листопада ще раз довів що актуальність появи такої книги є вкрай великою, адже потреба світла у нашому повсякденному житті що раз зростає. З іншого боку, демонстраця ворогу що його затрачені зусилля нас залякати просто терплять фіаско - ми живемо ми творимо.

Отож якщо ви перебуваєте десь неподалік міста Дрогобич буду радий бачити вас на презентації яка відбудеться 17 листопада в бібліотеці В.Чорновола. Початок о 17:00.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!