29.12.2022 22:48
18+
62
    
  1 | 1  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 2. Живі та мертві

     

  1. Залишіть "мертвим ховати своїх мертвих", йдіть до "живих".
  2.  

  3. Немає сенсу вмовляти людей, які нічого не хочуть робити, шукайте "живих".
  4.  

  5. Марно вмовляти людину, яка нічого не хоче, вона або "живе" - минулим, або нездійсненною надією на майбутнє.
  6.  

  7. Наше майбутнє залежить лише від нас самих, поки ми це не зрозуміємо – майбутнього немає.
  8.  

  9. Майбутнє будується не героїчними подвигами одиниць, а копіткою щоденною роботою мільйонів, хоча ролі особистості в історії, ніхто не скасовував.
  10.  

  11. Сплануй – сьогодні, зроби – завтра і не так страшно, але якщо не виконано попередній план, немає сенсу планувати наступний.
  12.  

  13. Немає сенсу сподіватися на месію, який прийде і пожертвує собою заради інших... тим більше, що це вже сталося - тепер наша черга...
  14.  

  15. Свобода волі і свобода совісті – це не беззаконня, це мораль суспільства, дарована людству.
  16.  

  17. З погляду математики, свобода совісті і свобода волі мають сенс лише у дійсній (позитивній) області, тому, що отримати "корінь" (суть), можна тільки з дійсного, з негативного - виходить "уявне" значення.
  18.  

 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!