27.04.2023 23:43
18+
46
    
  3 | 3  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 10. Наміри та результати

1. Все життя готувався щось зробити - так і не встиг.

2. Приходить час, коли треба “віддавати”, годі готуватися - можна не встигнути…

3. Звісно можна “віддавати”, коли є - що, “банкроти” можуть поділитися тільки “боргами” та обіцянками.

4. Так може і не треба щось робити, якщо вмієш тільки “готуватися”...

5. Так багато відкладав на чорний день, що чекав його з нетерпінням (десь чув - сподобалось).

6. Так багато відкладав на потім, що повністю розучився працювати, звісно - якщо вмів.

7. Якщо хірург, за три роки не зробив жодної операції - то і не слід робити, лікуватися у такого не варто.

8. Якщо вчитель, за три роки, при дистанційному навчанні, не розробив жодного дистанційного курсу - він або ледар, або невіглас, або ми про нього щось не знаємо - вчитися у такого марно.

9. Результат - це справжнє та дійсне, а наміри - це лише можливе майбутнє.

10. Наміри + хист + працьовитість + час + цілеспрямованість + дія = результат, якщо прибрати хоч одне складове - результату не буде.

11. Досить базікати - просто зроби мовчки, потім розкажеш…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 28.04.2023 10:18  Каранда Галина => © 

{#}{#}