6. У Вас поганий настрій і хочеться нагримати на увесь світ? – краще мовчки вийдіть, завтра зайдете.
7. Тут можна знайти людей цікавих, розумних, приємних у спілкуванні. Ви ж саме для цього тут? – спілкуйтеся.
8. Коли раптом відчули, що з кимось працюєте на одній частоті – радійте, можливо, Ви зустріли собі друга. Резонанс – це чудово, однак все-таки поглядайте, щоб амплітуда не зашкалила, бо розлетиться все на друзки, а це дуже боляче. Пам’ятайте, де Ви, щоб не втратити відчуття реальності.
9. Краще абстрактний гнів у вірші, ніж конкретний у коментарі. Правда, іноді правило працює з точністю до навпаки.
10. Кожне Ваше слово може бути процитоване, витлумачене, як завгодно, використане проти Вас. Слово – сила!!! Пам’ятайте про це. Одна з ознак слова – двозначність. Навіть якщо Ви її туди не клали – люди знайдуть. Уважно прочитали? Зробіть висновки і викиньте з голови. Дивіться пункт 1!
11. Винні – вибачайтеся. Не винні – точно?
12. Вірш – це не просто набір рим. Як оцінювати душу?
13. Кожен новенький – Ваш потенціальний друг. Або просто цікава людина. Не спішіть критикувати, ще встигнете. Можливо, перед Вами майбутній Пушкін.
14. Хочете почути – слухайте, хочете бути почутими – говоріть щиро, хочете навчитися – вчіться. Можливості Порталу безмежні.
15. Якщо збираєтеся зникнути на деякий час – попередьте. Люди ж хвилюються і чекають на Вас!!!
16. На випадок непередбачуваних ситуацій добре мати хоча б один номер телефону «колег». Не ігноруйте чужі почуття.
17. Ви занадто серйозно все сприймаєте? Починаєте вважати це справжнім життям? Ну що ж, Ви ж знали, на що йдете, правда ж?
18. Іноді слово, сказане Вами знічев’я, може перевернути чиюсь (чи й Вашу!) долю. Будьте обережні.
19. Головне: ставтесь до інших так, як хотіли б, щоб вони ставилися до Вас.
20. Не забувайте час від часу виставляти свої твори!:)
Прочитані правила роздрукуйте. Акуратно зіжмакайте і викиньте в корзину.
Дійте так, як Вам підказують інтуїція, здоровий глузд і… серце.
халупи і ми будували, а таких "штук" і зараз на селі немає, про роки мого дитинства й говорити годі...
04.10.2012 14:06 Марієчка Коваль
да. я прочитала. як, чесно, абсолютно добра душа, зі всім погоджуюсь. Та, знаєте, теорія... і практика різні речі)
13.07.2012 23:56 Лідія Яр => Сашко Новік
ну таку красу творити, то треба руки золоті мати. Тут лише на фотки глянеш, а уже кортить і собі там погратись, (дехто ,я бачу. уже коника на пружинці собі примітив) А мені ота рибка приглянулася. Казка, чесно.
Ого! А я якось ці правила раніше не бачила, на жаль. Мене якось зустріли тут першими Ксеніні "чайники" і заінтригували. А Ваші правила були б доречними для мене тоді , та і тепер теж. Чесно. Я людина дещо неіважна, (мягко кажучи) Для таких як я потрібнокожен день нагадувати де я і що роблю. Так усе у Вас щиро, хоч і в формі жарту. Дякую Вам.
)))))) і згадав же той пункт! дякую! Саш! я розумію, що робота є робота, та ти принаймні добре діло робиш! мене ж моя зараз добиває і фізично, і емоційно, і морально. а тут хоч можна тішитися думкою, що дітки-мамки порадіють, вже плюс... хоч ТУТ тебе таки не вистачає!))))
ого! дякую! молодці ви. а -25 є сприятливою умовою?))) мені взагалі незрозуміло, як ви в такий мороз це робите. і чому не можна зачекати тепла? діти ж однак зараз туди не полізуть... і як поведе себе весною залитий зимою бетон? та майданчики дуже гарні. в моєму дитинстві такого не було. та ще й враховуючи, що я з села!)) і в дитсадок не ходила. ех(
28.01.2012 14:41 Сашко Новік
звітую: майданчик змонтовано. за сприятливих погодних умов проводитиметься бетонування))))